Interim Systeembeheer in Oss

Bent u op zoek naar (interim) systeembeheer in Oss? Soms heeft u voor een project meer IT-kennis nodig, kan de IT-afdeling tijdelijk wel wat versterking gebruiken of heeft u een systeembeheerder nodig voor bepaalde tijd. Albus Systeembeheer verzorgt systeembeheer voor midden- en kleinbedrijf in Oss. Ik doe dit ter plaatse of op afstand.

Mijn bedrijf bestaat al sinds 2010 en wij hebben al meer dan 25 jaar praktijkervaring in de ICT als systeembeheerder en ook helpdesk medewerker.

Ervaren IT-specialist

Onze ervaren gecertificeerde IT-specialist neemt graag uw zorgen uit handen wanneer dat nodig is. We helpen u snel aan een tijdelijke systeembeheerder op locatie, die uw IT-afdeling ondersteunt met een heleboel vakkennis, enthousiasme en knowhow!

Inmiddels hebben wij een klantenbestand opgebouwd in Noord-Brabant. Want om ervoor te zorgen dat wij in het geval van een calamiteit snel op de stoep kunnen staan, hebben wij onze klanten het liefst in de Oss of directe omgeving.

Zorgeloos beheer

interim systeembeheer in oss

Wij zorgen ervoor dat uw ICT beheersbaar is en verkleinen de risico’s door een zo optimaal mogelijk systeem te maken. In de breedste zin van het woord betekent systeembeheer namelijk het opzetten, configureren en onderhouden van alle computer, netwerk en gerelateerde systemen binnen een bedrijf. Dus wij zorgen er ook voor dat de router, de noodstroomvoorziening (UPS) en de ruimte waar de server staat in orde is. U moet met een gerust hart het weekend in of op vakantie kunnen gaan zonder zich zorgen te maken over de continuïteit van uw bedrijf.

Compleet beheer

Wilt u zich liever helemaal op iets anders focussen? Geen probleem! Albus Systeembeheer kan u het complete ICT-beheer of een deel daarvan uit handen nemen. Zie ons als uw interim systeembeheer in Oss. U haalt u een ICT-expert in huis! En zonder dat u hier speciaal personeel voor in dienst hoeft te nemen.

Naast Windows serverbeheer verzorgen wij ook de installatie en helpdesk voor specifieke pakketten. Op basis van uw specifieke wensen, zullen wij u adviseren met betrekking tot een passende ICT-oplossing.

Kunt u wel wat versterking op het gebied van (interim) systeembeheer gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Tevreden klanten

“Je kunt altijd op ze rekenen”. Wie kan de filosofie van ons bedrijf beter verwoorden dan onze klanten? Tevreden klanten, met wie we een lange termijnrelatie aangaan. Daar doen we het voor bij Albus Systeembeheer.

Kosten van interim systeembeheer in Oss

Over de kosten zijn wij helder, ons uurtarief is €65 exclusief BTW. Wij rekenen in Oss geen reiskosten.

Wij bieden ook strippenkaarten aan. We werken met gereduceerde tarieven: koopt u meer uren in, dan wordt uw korting hoger. Deze kan oplopen tot 15% op ons normale uurtarief. En u krijgt één overzichtelijke factuur.