Support

Support

Als er problemen zijn die op afstand op te lossen zijn, dan is remote control handig (toegang op afstand). Na telefonisch contact met mij kan ik het beeldscherm op afstand bekijken. Of de bediening van de computer overnemen. Ik kan u direct ondersteunen en/of instellingen wijzigen, uiteraard met uw toestemming.

Mail instellen op de computer.

Download het volgende PDF document Albus Hosting mail instellen.

Toegang op afstand.

Ik maak gebruik van remote software zoals AnyDesk, TeamViewer of ImPcRemote, afhankelijk van de situatie. Deze gebruiken het AES met RSA hybride encryptie algoritme om een beveiligde verbinding van pc naar pc te maken. Alle data communicatie is versleuteld.

Helpdesk voor Windows

Om het helpdesk programma AnyDesk voor hulp op afstand te starten, klikt u op onderstaand icoon. Sla het programma op een locatie op die voor u makkelijk te bereiken is of selecteer Uitvoeren om het programma direct te starten. Heeft u een Apple computer? Daarvoor gebruiken wij het helpdesk programma imPcRemote. Klik (na overleg) op een van onderstaande iconen om naar de website van de software maker te gaan en hulp op afstand te starten.

AnyDesk

TeamViewer

teamviewer300

 

imPcRemote (Apple Mac remote desktop)

 

(laatst gewijzigd 3 augustus 2022)