De belangrijkste kwaliteiten van mij zijn:

 • Ik zijn dienstverlenend ingesteld.
 • Ik werk efficiënt- en systematisch.
 • Natuurlijk documenteren ik de aanpassingen.
 • bel mij nu 06-14644067

  Support

  Toegang op afstand

  Als er problemen zijn die op afstand op te lossen zijn, dan is remote control handig. Na telefonisch contact met mij kan ik het beeldscherm op afstand bekijken. Of de bediening van de computer overnemen. Ik kan u direct ondersteunen en/of instellingen wijzigen, uiteraard met uw toestemming. Wellicht ten overvloede, maar dit is mogelijk indien u verbinding heeft met Internet.

  Het is voor  mij begrijpelijk dat beveiliging van het grootste betekenis is ingeval er op afstand verbinding wordt gemaakt met de computer systemen van uw bedrijf.
  Daarom maakt Albus Systeembeheer gebruik van Zoho Assist, TeamViewer of ImPcRemote, afhankelijk van de beste situatie. Allen gebruiken het AES met RSA hybride encryptie algoritme om de toegang tot afstand te maken. Alle data communicatie met is versleuteld.

  Helpdesk voor Windows

  Klik (na overleg) op het helpdesk programma AnyDesk om hulp op afstand te starten. Sla het programma op een locatie op die voor u makkelijk te bereiken is of selecteer Uitvoeren om het programma direct te starten. Heeft u een Apple computer? Daarvoor gebruiken wij het helpdesk programma ZoHo Assist of imPcRemote. Klik (na overleg) op een van onderstaande iconen om naar de website van te gaan en hulp op afstand te starten.

  AnyDesk

   

   

  Zoho Assist

  TeamViewer

  teamviewer300

   

  imPcRemote

  (voor Mac klik op deze link)

   

   

   

  Plaats een reactie